· 

Nieuwe website!


Welkom op onze nieuwe website


Zoals jullie uiteraard is opgevallen, hebben wij een nieuwe website. Wij kunnen dan ook gerust zeggen dat wij ontzettend trots zijn op het resultaat.

 

Het proces

Het maken van de website heeft veel tijd en moeite gekost. In totaal zijn wij maar liefst een half jaar bezig geweest met het opzetten van de website. In samenwerking met mijn zus Meggy Reichard en Laura Zonne hebben wij de website helemaal opnieuw gebouwd. 

 

Wat is er veranderd?

Wimpers.nl heeft een nieuwe look-and-feel gekregen. Wij hebben gekozen voor een compleet andere stijl. Als je ook de salon bezoekt, zal je zien dat overige huisstijl elementen aansluiten op de website (zoals afsprakenkaartjes en aftercarekaarten). 

Moodboard nieuwe huisstijl
Moodboard nieuwe huisstijl

De webshop
De webshop is compleet vernieuwd. Vanaf heden werken wij met een online voorraad en artikelnummers. Dit geeft ons meer overzicht en op deze manier kunnen wij de klanten beter helpen. Daarnaast zijn de prijzen opnieuw bekeken en aangepast (ook in jouw voordeel! ;)). Ook hebben wij al onze producten opnieuw gefotografeerd. 

 

Een ander groot voordeel van de nieuwe website is de vernieuwde wijze om een verzoek tot afspraak in de dienen of contact op te nemen. Dit kan nu geheel digitaal. Ook retouren van producten of inschrijven voor een cursus gaat vanaf heden gemakkelijk online.

Hebben jullie op- of aanmerkingen dan horen wij dat natuurlijk graag :).


Wij wensen jullie veel lees- en shop plezier op onze nieuwe website!

Reactie schrijven

Commentaren: 0