vragen over Wimperextensions


Hoe lang duurt een wimperextensions behandeling?

Een nieuwe set wimperextensions plaatsen, neemt ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur in beslag.
Een opvulbehandeling ongeveer 1 uur.

 

Lees hier meer specifiek over de behandelingen in de salon:

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?

Wimperextensions is in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit. 

 

Houdbaarheid van de wimpers 

Jouw eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich allemaal ongeveer één keer in de twee maanden vernieuwen. Dit verschilt met de groei van de haren op het hoofd. De extensions vallen samen met jouw eigen wimpers uit en blijven ongeveer 3 tot 4 weken vol en mooi. Daarna zullen ze langzaam uitvallen totdat ze na 6 tot 8 weken allemaal uit zijn gevallen. 
Wij adviseren om wimperextensions elke 2 weken bij te laten vullen om zo altijd mooie lange, volle wimpers te hebben.
Je kunt er ook voor kiezen om eenmalig een set te laten plaatsen; ideaal voor carnaval, voor op vakantie of een bijzonder feestje.

 

Verwijderen van de wimperextensions

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Deze behandeling duurt maximaal 20 minuten en is gratis indien je de wimpers ook bij Wimpers.nl hebt laten zetten. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions veilig verwijderd worden.

 

Voorafgaand aan het zetten van uw wimperextensions
Verwijder oog make-up zoals mascara en/of eyeliner tijdig voor uw afspraak. Zorg dat er geen olie of dergelijke substantie achterblijft op uw huid. Wanneer je lenzen draagt is dit geen probleem, deze mogen tijdens de behandeling in blijven zitten. Draag je een bril, neem deze dan mee naar de salon. 

 

Make-up en reinigers
Make up en reinigers die je thuis nog hebt kun je niet zomaar in combinatie gebruiken met extensions. Vraag naar de mogelijkheden in de salon. Wij verkopen volledig olievrije mascara, eyeliner, oogpotlood etc. Ook hebben wij verschillende reinigingsproducten en goede tips voor thuis die tijdens de behandeling zullen worden toegelicht.

 

 

 


Disclaimer

Ondanks dat wimperextensions en lash lifting zijn onderzocht én wereldwijd het meest veilige product is, zijn deze behandelingen altijd op eigen risico. Wimpers.nl kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen naar aanleiding van een behandeling